floxigenkozmetikumok
INFORMÁCIÓ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
FABERLIC KATALÓGUSOK
 
TUDNIVALÓK FABERLIC TANÁCSADÓKNAK
 
FABERLIC KOZMETIKAI SZÓTÁR
 
KIEGÉSZÍTÖ KERESETI LEHETÖSÉG

KIEGÉSZÍTŐ KERESETI LEHETŐSÉG

 

 

 

30 %-OS ÁRRÉS

6-26%-OS JUTALÉKSZERZÉSI LEHETŐSÉG

HAVONKÉNTI AJÁNDÉKAKCIÓK

CSAPATÉPÍTÉSI LEHETŐSÉG

GYORS ELŐREHALADÁSI LEHETŐSÉG, SIKER

NINCS KÖTELEZŐ, NAGYOBB PÉNZKIADÁST IGÉNYLŐ KEZDŐCSOMAG VÁSÁRLÁSI KÖTELEZETTSÉG

NINCS TAGSÁGI VISZONY MEGÚJÍTÁSI KÖTELEZETTSÉG

VANNAK KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK, KOLLEKCIÓK: KÖZTÜK ARCÁPOLÁSI, TESTÁPOLÁSI, HAJÁPOLÁSI TERMÉKCSALÁDOK, KIEGÉSZÍTŐK, PARFÜMÖK, NAPOZÓSZEREK, GYERMEKÁPOLÁSI TERMÉKCSALÁD, FÉRFI PIPERECIKKEK, CELLULITISZ-ELLENI ÁPOLÓCSALÁD, DEKORKOZMETIKUMOK MINDEN KOROSZTÁLYNAK.

MINIMUM 3000 Ft ÉRTÉKÜ RENDELÉSI KÖTELEZETTSÉG HAVI SZINTEN.

 

VÁROM JELENTKEZÉSEDET!

 

BORBÉLYNÉ BABUS ENIKÖ

fL HÁLÓZATI IGAZGATÓ

 

 

 
Itt tartunk az évben
2019. Január
HKSCPSV
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
<<   >>
 
ARCÁPOLÁSI TANÁCSOK
 
DEKORKOZMETIKUMOK
 
fL GOLD az elegáns dekorkozmetikumok
 
YOU NOVA - bohém dekorok fiataloknak, extravagánsoknak
 
DAY TO NIGHT - SR tartós dekorkozmetikum-család
 
AQUAMARINE - dekorcsalád
 
AKTUÁLIS KATALÓGUS

 

 

 

 

 

 

 

2008. február

 

 

 

 

2008.január

2007. december

 

 

 
 

2007. november

 

2007. szeptember

 

2007. október

 

2007. augusztus

 

2007. július

 2007. május

 
2007. április

 

2007. március

 

2007. február

 

 

2007. január

 

 

 
A-K

 

Кислородная косметика для ухода за кожей лица

 

Faberlic mini-szótár 

 

 

Adipocyták - érett zsírsejtek; a bőrben több millió sejt (adipocita) szolgál a zsírok elraktározására. Méretüknek akár 60-szorosára is dagadhatnak. Beágyazódhatnak a rostos szövetekbe, belülről deformálva a bőrt, melynek felszínén gödröcskék alakulnak ki: ez a narancsbőr.

Aloe vera - kivonata segíti a bőr regenerálódását. AC-4 arcfrissítő lemosó összetevői közt található.

Antioxidáns - (gör.-lat.) - oxidációgátló (oxidáció inhibitor). Tágabb értelemben: oxidációt késleltető, vagy gátló anyag. Antioxidáns alatt leggyakrabban az élő szervezetben, illetve a táplálékban található, természetes vagy mesterséges vegyületeket értjük. Ezek az anyagok rendszerint szerves vegyületek, de találhatunk közöttük vegyértékváltásra hajlamos fémeket, valamint fémorganikus komplexeket is. Oxidációs folyamatok az élő szervezetben: Az élő sejtek energiatermelő szervecskéiben, a mitokondriumokban az energiatermelő folyamat során természetes módon keletkeznek peroxid- és szuperoxid gyökök. Ezeket a sejtek a saját antioxidánsaikkal hatástalanítják. Bizonyos helyzetekben (pl. stressz, betegség) a szabad gyökök száma megnő, és a szervezet nem képes elegendő antioxidánst termelni. Az idős, beteg szervezetben az antioxidánsok hatása, és mennyisége is csökken. Természetes antioxidánsok: a szabad gyökök is felelősek a sejtek öregedésért, többek között a DNS lánc elrontásával. Ez ellen a kölönböző sejtek számos természetes antioxidánst termelnek. Ilyenek például egyes vitaminok. Pl: aszkorbinsav (C-vitamin), retinol (A-vitamin), tokoferol (E-vitamin), vitamin jellegű antioxidánsok a flavonovidok is, jelentős hatást tulajdonítanak a szőlő héjában (és ezáltal a minőségi vörösborokban) található rezveratrol nevű vegyületnek; többszörösen telítetlen vegyületek, a karotinoidok (pl. béta-karotin /lásd A-vitamin/, likopin) és a telítetlen zsírsavak (minden folyékony zsírban és olajban), különösen az ún. omega-3 zsírsavak. Lehetnek antioxidáns hatásúak egyes enzimek és egyéb anyagok is: glutation-peroxidáz, kataláz, szuperoxid-dizmutáz, a galluszsav és vegyületei, természetes antioxidáns hatású a növények által a talajból felvett szelén is. Az élelmiszeriparban használt antioxidánsok különböző szerkezetű és összetételű vegyületek lehetnek. Különösen hatásosak a legalább két fenol jellegű hidroxilcsoportot (orto- ill. para-) helyzetben tartalmazó vegyületek, valamint az aromás aminok, ill. fémkomponenseik. Az élelmiszerek és a gyógyszerek fontos antioxidánsai a tokoferolok, galluszsav ill. észterei, valamint igen gyakori adalékanyag az aszkorbinsav is Kozmetikumokban használt antioxidánsok: használhatják ugyanazokat az anyagokat, mint az élelmiszeriparban, valamit az előzőek mellett a nordihidro-gvajatrétsav, a butil-hidroxi-anizol, ill. a butil-hidroxi-toluol stb. használatosak. Az utóbbiak a gumi oxidációjának megakadályozására is használatosak. A szappanok avasodásának gátlására tioszulfátot, és benzoesavat, s az utóbbi időben szerves komplex vegyületeket képző anyagokat használnak.

 

A vektor - oligopeptid A, mely serkenti a kollagén és a hilaurinsav képződését. A Faberlic AV1, AV2 Aromage Renovel termékeiben találhatjuk meg."A fiatalság vektorai"- egyike.

"A fiatalság vektorai"- új, biológiailag aktív, a szövetekbe gyorsan és mélyen behatoló molekulák csoportjai. A vektor - oligopeptid A, mely serkenti a kollagén és a hilaurinsav képződését. B vektor - oligopeptid B, amely erősíti az elasztén képződésének folyamatát. C vektor - C-vitamin, mely erős antioxidáns, és a kollagén képződéséhez szükséges. A Faberlic AV1, AV2 Aromage Renovel termékeiben találhatjuk meg.

Aquaftem - C-PROTECT - az AROMAGE termékcsalád illóolajokból álló (rozmaring, curcuma, szegfűszeg, kakukkfű, oregánó és majoránna), speciális, öregedés elleni kompozíciója, amely antioxidáns és immunstimuláló hatást fejt ki, megvéd az ultraibolya-sugárzás toxikus hatásától, és megelőzi a fény által okozott öregedést.

Aquaftem - Aquaftem - a szabadalom

Aromaftem - Aromaftem - az AC termékcsalád valamennyi termékében megtalálható. 

Bergamott - (Citrus bergamia) A bergamott Olaszországban (Szicíliában ás Kalabriában), Elefántcsontparton, Guineában és Brazíliában nő; határozott, ám puha frissességet ad az illatokhoz, a hesperideknek pedig szokatlan karaktert kölcsönöz. Használják még Eau de Cologne, Eau Fraîche, Chypre és ámbra parfümökhöz, emellett teákban és cukorkákban (különösen a franciaországi Nancy-ban készített bergamott cukorkában). A bergamott kivonatot a gyümölcs héjának hidegsajtolásával állítják elő. Gyógyhatás: Élénkítő, fertőtlenítő, antidepresszáns hatású. A bergaptén és furanocoumarin összetevőket fényérzékenységük miatt nem használják. Illata erősíti a szellemi erőt, koncentrációt, és segít hosszú távú fizikai megterhelés esetén. Csökkenti a stresszt és feszültséget. Illóolajként az AC-3 make-up lotionban érezhetjük tonizáló hatását. Nyugtató hatása az AC6-os bQrradír gélben érvényesül, emellett növeli a hajszálerek falainak rugalmasságát. Illatösszetevőként a Faberlic Nuage (P07) parfümében található meg. P - Leheletfinom aroma parfümök

Bisabolol - bőrnyugtató hatása az AC-3 make-up gyorslemosóban érvényesül.

BioSculptine - a közönséges gyíkfű (Prunella vulgaris) és a tarajos magyarparéj (Celosia cristata) kivonatát tartalmazza. Az egzotikus növényekből készült komplexum elősegíti az érett zsírsejtek (adipocyták) zsírtartalékainak lebontását. A programban használt összetevők megfeleltek a a klinikai tesztelésen. Az RA narancsbőr elleni testápoló termékekben megtalálható. (RA4)

Boldo: a boldo, az Amazonas partjainál élő, egzotikus növény. Megakadályozza a  zsír felhalmozódását a zsírsejtekben, serkenti a lipidek lebontását (lipolízis), aktiválja azokat az enzimeket, amelyek a zsírok zsírsejtekben történő lebontásáért felelősek. Serkenti a zsírok kivonását a sejtekből és csökkenti a zsírsejtek méretét, megszünteti a narancsbőrt a problémás területeken. Az RA narancsbőr elleni testápoló termékekben megtalálható. (RA1, 2, 4)

Bojtorjángyökér - kivonata szárítja a bőr gyulladásos területeit, szabályozza a faggyúmirigyek működését. AC-5 balance lotion összetevője.

Borostyán: javítja a vérkeringést, megszünteti a vizenyőt, a bőrt simává és rugalmassá teszi. Az RA narancsbőr elleni testápoló termékekben megtalálható. (RA1, 3, 4)

Búzaprotein - a búzaprotein rendkívül könnyen oldódik vízben, szagtalan és könnyen emészthető. Hihetetlen, de L-glutamin és glutaminsav tartalma igen magas, zsírtartalma gyakorlatilag nulla. AC-1 sminklemosó tejben található.

B vektor - oligopeptid B, amely erősíti az elasztén képződésének folyamatát. A Faberlic AV1, AV2 Aromage Renovel termékeiben találhatjuk meg. "A fiatalság vektorai"- egyike.

C-PROTECT - az AROMAGE termékcsalád illóolajokból álló (rozmaring, curcuma, szegfűszeg, kakukkfű, oregánó és majoránna), speciális, öregedés elleni kompozíciója, amely antioxidáns és immunstimuláló hatást fejt ki, megvéd az ultraibolya-sugárzás toxikus hatásától, és megelőzi a fény által okozott öregedést.

C-termékcsalád - A C termékcsalád minden tagjának összetételében megtalálható a C-vitamin, amely serkenti a kollagén szintézisét és semlegesíti a szabad gyököket. Hiánya esetén a bőr kiszárad, hámlani kezd, illetve idő előtt megöregszik. A C termékcsaládot az érett bőrre ajánljuk.

C-vitamin - a C-vitamin serkenti a kollagén szintézisét és semlegesíti a szabad gyököket. Hiánya esetén a bőr kiszárad, hámlani kezd, illetve idő előtt megöregszik. A C-vitamin természetes antioxidáns. A Faberlic C termékcsalád minden tagjában megtalálható, amelyet elsősorban az érett bőrre ajánlunk. 

Camelia Sansaqua - a kamélia négy alapfajtájának egyike a sansaqua. A teafélék családjába tartozik. Tartalmaz C és B vitamint, 6% illóolajat, koffein nyomelemet. Hasznos: mentruációs problémák, klimaxos hőhullámok, magas vérnyomás, veseelégtelenség, bőrbántalmak (különösen ekcéma) esetén, szülés után, torokgyulladás, tályog valamint járványos nyakszirtmerevedés és diftéria korai szakaszában. A kozmetikai iparban a leveléből nyert anyagot használják, mely bőrnyugtató, antioxidáns, szabadgyökfogó hatású, érzékeny bőrre javasolt. Kép: http://www.holtys.com.au/gallery/view_photo.php?full=1&set_albumName=garden&id=ASIIMG_0016

Citrom - kivonata fehéríti a bőrt. Az AC-5 balance lotion tartalmazza.

C vektor - C-vitamin, mely erős antioxidáns, és a kollagén képződéséhez szükséges. A Faberlic AV1, AV2 Aromage Renovel termékeiben találhatjuk meg. "A fiatalság vektorai"- egyike.

E-vitamin - biztosítja a sejtek antioxidánsok általi védelmét. Az AC-8 Aqua comfort krém összetevője.

Édesgyökér - A Faberlic AV1, AV2 Aromage Renovel termékeiben találhatjuk meg.

Eszcin - A Faberlic AV2 Aromage Renovel termékben találhatjuk meg.

Fehér fűz - (Salix alba L.) nagy termetű, lombhullató fa, ártéri puhafás fűz- és nyár ligeterdőkben, lápokon, bokorfűzesekben is megtalálható. Igazán csak a nedves talajú helyeken érzi jól magát. Magassága 20-25 méter. Kérge repedezett, bordás. Ágai idősebb korban bókolók, vesszői vörösesek vagy zöldessárgák, simák. Levéllemeze felül zöld, kopaszodó, fonákján rányomott fénylő selymesszövésű, fehérlő. Innen ered a neve. A gyógyászatban a kérgét (Salicis cortex) hasznosítják. Igen sokoldalúan hasznosítható növény a fűz. Régen, falun a fűzfa kérgéből kifőtt levet hidegleléstől, láztól kínzott betegeknek adták fájdalmaik enyhítésére. Lázcsillapító (antipyreticus) hatása mellett fájdalomcsillapító (analgetikus), és gyulladáscsökkentő (antiflogisztikus) hatását kell megemlíteni. A magyar népi orvoslásban fontos szerepe van a különböző fűzfafajoknak, melyek alkalmazásához számos hiedelem is füződik. A leggyakoribb alkalmazásmódok közé a sebek lemosása és a reumás végtagok fürdetése tartozik, amihez a levelekből, a faháncsból és a kéregből készített főzetet használják még napjainkban is. A drog a fitoterápiában gyakori alkotórésze a reumás kórfolyamatok kiegészítő kezelésére és a lázzal járó megfázás esetén ajánlott teakeverékeknek, ill. egyéb készítményeknek!Szalicilátokra érzékeny egyéneknél alkalmazása ellenjavallt! A Faberlic AA1 Aromage Anti Stress termékben találhatjuk meg. Kép: http://www.bajabela.sulinet.hu/okp/szignov/fehfuz.htm

Fitokomplexum -

Fitoszterol(ok) - növényi táplálékainkkal juttatjuk őket a szervezetünkbe: megtalálhatók az egészséges ember szöveteiben és koncentrációjuk mérhető a vérszérumban.  Kísérletekben igazolták e vegyületek (BSS, BSSG) gyulladáscsökkentő, daganatképződést gátló, lázcsillapító és immunmoduláló hatását. Úgy tűnik, hogy ez a speciális keverék segíti az immunválaszban szerepet játszó T-limfociták működését és a temrészetes ölősejtek hatását is fokozza. Ezen kívül a túl heves immunválasz mérséklődését is tapasztalták. Ezek az eredmények azért fontosak, mert au immunparaméterek helyreállítása olyan betegség folyamatában lehet hasznos, amely kapcsolatba hozható az immunrendszer krónikusan zavart működésével (pl. a krónikus vírusos infekció, a tuberkulózis, a rheumatoid arthritis, az allergiák, a rák és az autoimmun betegségek).

Fitoterápia -

Gesztenye: erősíti az erek falát, megszünteti a fáradtságot, javítja a vérkeringést a visszerekben, csökkenti a helyi vizenyőt, csökkenti az erek törékenységét és a visszértágulatot. Az RA narancsbőr elleni testápoló termékekben megtalálható. (RA1, 3, 4)

Grape fruit - illóolaja tonizálja és erősíti a bőrt, kivonja a méreganyagokat, megszünteti a duzzanatokat. AC-4 arcfrissítő lemosóban és az AC-8 Aqua comfort krémben található meg.

Guarana - Az FT Fitness Energy termékcsalád fogyasztó hatású krémben (FT3) található meg.

Illóolajok -

Hamamelisz -

Hilaurinsav -

Immucell biokomplex - helyreállítja a helyi immunvédelmi képességet és a bőr védelmi funkcióit, elősegíti a ráncok kisimulását, lassítja az öregedés folyamatát.

Joghurt proteinek - fokozzák a fehérjék kicserélődését a bőrben. Az AC-8 Aqua Comfort krémben található.

Jojoba Jojoba olajat egy az arizonai sivatagban lévő bokorból nyerik. Erősen igénybevett bőrnél megköti a bőr nedvességét, védi a bőrt az oxidációtól, ezzel együtt a szabadgyökök képződésétől, melyek a bőrt tartósan károsítják. A jojoba olaj különösen nyugtató hatású pl. napozás után, valamint kitűnően alkalmas masszázsolajnak. Szerkezete feltűnően hasonlít az emberi faggyúéhoz. Az epidermisszel olyan kötésbe lép, ami a bőr összetételére nagyon hasonlít. Ezzel egyidejűleg egy olyan védőréteget hoz létre, ami megvédi a bőrt a kéros környezeti hatásoktól és az UV-sugaraktól. Lágyítja és nedvesen tartja az öregedő ill. száraz bőrt. Segíti a gyulladások gyógyulását, többek közt jó a pikkelysömör ellen is. Ugyancsak kordában tartja a pattanásokat, de a zsíros test-és fejbőrre is használható. Antioxidáns tulajdonságai révén megakadályozza a vele elegyített olajok gyors romlását, ezért érdemes vele illatszereket, arcápolókat jojoba olajjal elkészíteni, szintén ajánlatos a masszázsolajhoz, hajápoló szerhez hozzákeverni.

Kakukkfű - illóolaja tonizálja a bőrt, összehúzza a pórusokat. Az AC- 5 balance lotion lemosóban található.

Kalendula - vagy ismertebb nevén: körömvirág. A Fölközi-tenger vidékéről és Ázsia nyugati részéeről származik, a XII. századtól termesztik Európában. Hazánkban is régóta kedvelt gyógynövény. Népi elnevezései: kenyérbélvirág, borongóvirág, gyűrűvirág, kerti peremér, náthavirág. A teljes fészekvirágzata, nyelves virágai egyaránt gyógyhatásúak. Hatóanyagai: a bennük megtalálható flavonoidok (izoramentin glikozidok, kvercetin glikozidok), karotonoidok, szaponinok, triterpének, illóolajok, E-vitamin. Jó hámosító, bőrképző hatása révén fekélyek, sebek, bőrbetegségek, visszerek kezelésére alkalmazzák. Több neves orvos is a körömvirágban látja a bőrrák ellenszerét. Lehet a virágjából teát, kenőcsöt, tinktúrát készíteni; teája kiváló vérkeringésjavító, vértisztító és gyulladáscsökkentő.  

Karite olaj vagy shea vaj - itthon inkább shea vaj néven ismerjük, amely a Nyugat-Afrikában őshonos Karite (Butyrospermum parkii) fa magjaiból - a karite dióból -készül. Az afrikai bennszülöttek több ezer éve használják a bőr sós víz, szél, napfény, forróság elleni védelmére. Gazdag fitoszterolokban, táplálja, védi, hidratálja a bőrt. Sejtmegújító, bőrpuhító hatással rendelkezik. Gyulladáscsökkentő és a bőr stresszes állapotát enyhítő anyagokat tartalmaz.

Kollagén - a kollagén szó görög eredetű: cola - ragasztó, ragasztani és genno - szülő. "Ragasztószülő" - ez a kollagén rendeltetésének megfogalmazása. Ez egy fehérje, amely "összeragasztja" és "egyesíti" a sejtek részeit, elősegíti a szövetek létrejöttét és felújítását. Minden szervben jelen van, sejtösszetartó, egyesítő feladata van. A kollagénszálak részei a szövetnek. A belső hártyák összetett szerkezetét alkotja, pl. hashártya, tüdőhártya, szívhártya és a szervekét, pl. szív, vese, tüdő, máj, szem, csontok. Szervezetünk legfontosabb és legszükségesebb fehérjéje. A kollagénszálak szervezetünk minden fontos részében megtalálhatók. A kollagén, mint fehérje, biztosítja bőrünk simaságát és feszességét. Felelős bőrünk és egyéb szöveteink rugalmasságáért és frissességéért. Már a 25-dik életévünk betöltése után bőrünk elveszíti a természetes kollagén újratermelésének képességét. Megjelennek a ráncok, a cellulitis, a száraz bőr, az ősz hajszálak, és megváltoznak az arc vonásai is. Az öregedés folyamata elkezdődött. Ezt a folyamatot lehet pl. a kollagén használatával lassítani.

Koralli moszat  - A Faberlic AV1, AV2 Aromage Renovel termékeiben találhatjuk meg.

Koriander - illóolaja csökkenti a bőr feszülésének érzetét. Az AC-8 Aqua comfort krémben található össztevő.

Közönséges gyíkfű - (Prunella vulgaris) kivonata serkenti az "érett" zsírsejtekben lévő, "régi" zsírtartalék lebontását, elősegíti a zsír távozását a sejtekből. Kép: http://www.berze-nagy.sulinet.hu/tanos/novenyek/gyikfu.htm Az RA narancsbőr elleni testápoló termékekben megtalálható. (RA-1, 3, 4)

Kávékivonat (koffein) - nagy koncentrációban tartalmaz koffeint, ami meggyorsítja az anyagcserét a sejtekben, és lehetővé teszi a zsír gyors elégetését. Serkentő hatásának köszönhetően javítja a mikrokeringést, elősegíti a felesleges folyadék távozását a szervezetből. Az RA narancsbőr elleni testápoló termékekben megtalálható. (RA4)

 

 

 
FABERLIC
 
ARCÁPOLÁS FABERLIC TERMÉKEKKEL
 
AROMAGE - az újszerü arcápolás
 
TESTÁPOLÁS FABERLIC TERMÉKEKKEL
 
NARANCSBÖR ELLENI ÁPOLÁS
 
FABERLIC PARFÜMAJÁNLÓ
 
FABERLIC TERMÉKEK FÉRFIAK SZÁMÁRA
 
HAJÁPOLÁS FABERLIC TERMÉKEKKEL
 
KRASA hajfestékek
Tartalom
 
KRASA hajfestékek, hajápolók egyebek
 

Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME